High Hopes: A New Studio Album

Monday, June 24, 2013

Bruce Springsteen Gira 2013

La gira 2013 de Bruce Springsteen està portant molt rebumbori entre els fans ja que ara més que mai, tots els concerts són una veritable incògnita. Bruce ha decidit tornar a fer com en el 2009 i està tocant discos sencers, de l'inici al final. Això és un veritable regal per als fans que l'han seguit durant molts anys.
Aquesta gira està despertant moltes sorpreses i il·lusions ja que les cançons que toca cada vegada s'apropen més a les "rareses" o a les veritables joies que mai van veure la llum fina l'arribada de Tracks o de l'esperat The Promise.

Tal i com va dir ell en un concert: "Voleu discos sencers? Nosaltres en tenim, Voleu cançons antigues? Nosaltres les tenim, Voleu cançons més noves? Doncs ja les vam tocar l'any passat així que continuarem tocant les cançons antigues!!!

Nit rere nit ens sorpren amb els repertoris de cançons que escull, segons ell això és una manera d'agrair als fans la seva fidelitat durant tants anys, ell sap que és totalment indiferent el que vagis fer en el concert de la setmana passada, que cada concert és únic i que ha de donar el màxim per a què cada nit és pugui continuar creant la conexió entre ell i els seus fans.

En aquesta gira està recuperant verdades joies i cada vegada les peticions del públic és fan més presents així que ja ho sabem, si volem que toqui la cançó de la nostra vida, podem arriscar-nos a que la toqui o portem un cartell al concert perquè la esculli entre la gan multitut.

Ens veiem a la carretera

nijmegencrowd

No comments:

Post a Comment

Leave here your comments: